Wersje kompatybilne
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salát
- 150 gramů zelených jablek, neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)
- 150 gramů řapíkatého celeru
- 150 gramů fenyklu, na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dokončení
- 20 gramů čerstvého kopru (viz Tip)
- 80 gramů oleje
- 15 gramů dijonské hořčice
- 50 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů červeného vinného octa
- 1 čajová lžička soli
- mletý černý pepř
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 26 mg
Alternatywne przepisy
Salát 5 sekund
5 min
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
1 Std. 30 Min
Kari coleslaw
10 min
Salát z červené řepy
10 min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 Min
Veggie „Burritos“
20min
Carpaccio z červené řepy
Brak ocen
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40 分钟
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Brak ocen
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min
Brokolicový salát
10 min
Low carb květákovo-kuřecí kari
45 Min