Olio al timo e aceto di lamponi

Olio al timo e aceto di lamponi

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 504 godz.
500 g

Składniki

Olio al timo
  • 2 rametti di timo fresco interi
  • 2 spicchi di aglio
  • 2 pezzi di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 10 grani di pepe rosso
  • 400 g di olio extravergine di oliva
Aceto di lamponi
  • 250 g di lamponi freschi
    250 g di lamponi, congelati, precedentemente decongelati
  • 60 g di zucchero
  • 400 g di aceto di vino bianco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 15 g

Sód 0.6 mg
Białko 0.1 g
Kalorie 500.9 kJ / 119.7 kcal
Tłuszcz 11.9 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...