Olio al timo e aceto di lamponi

Olio al timo e aceto di lamponi

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 504 godz.
500 g

Składniki

Olio al timo
  • di timo fresco interi
    2 rametti
  • spicchi di aglio
    2
  • di scorza di limone (senza la parte bianca)
    2 pezzi
  • grani di pepe rosso
    10
  • di olio extravergine di oliva
    400 g
Aceto di lamponi
  • di lamponi freschi
    250 g
    250 g di lamponi, congelati, precedentemente decongelati
  • di zucchero
    60 g
  • di aceto di vino bianco
    400 g

Wartości odżywcze na 15 g

Kalorie 119.7 kcal / 500.9 kJ
Białko 0.1 g
Tłuszcz 11.9 g
Węglowodany 2.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 0.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...