Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Olio al timo
- 2 rametti di timo fresco interi
- 2 spicchi di aglio
- 2 pezzi di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 10 grani di pepe rosso
- 400 g di olio extravergine di oliva
Aceto di lamponi
-
250
g di lamponi freschi
lub 250 g di lamponi congelati, precedentemente decongelati - 60 g di zucchero
- 400 g di aceto di vino bianco
- Wartości odżywcze
- na 15 g
- Kalorie
- 500.9 kJ / 119.7 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 0.6 mg
Alternatywne przepisy
Purè di cavolfiore profumato al tartufo
25 min
Contorno di riso al pomodoro
30 min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3 Std.
Tamagoyaki (frittata giapponese)
30 min
Pavlova con pere all'arancio
Brak ocen
Lingue di gatto
30 min
Burro mediterraneo
5h 20 min
Grissini Rubatà
2h 30 min
Piccole lemon meringue pie
2h 35min
Lemon meringue pie
3 Std.
Liquore alla liquirizia
432小时
Caramello salato
1h