Terrine de beterraba e queijo de cabra - TM6

Terrine de beterraba e queijo de cabra - TM6

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 doses

Składniki

  • beterraba cozida pequena ou cortada em pedaços, s/ casca que caiba no bocal da mandolina Bimby® (ver dica)
    500 g
  • noz pecan
    30 g
  • malagueta vermelha
    1
  • salsa só as folhas
    5 g
  • estragão só as folhas
    2 c. sopa de
  • queijo de cabra amanteigado frio
    360 g
  • queijo-creme frio
    300 g
  • sal
    ½ - 1 c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • Pão cortado em fatias e torrado, q.b. p/ servir

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 304.6 kcal / 1274.5 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 25.2 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 14.1 g
Sód 611.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...