Urządzenia i Akcesoria
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves30 g
-
fresh rosemary5 sprigs
-
150 g ham slicesbacon slices150 g
-
800 g chicken legs, skinless, bone inturkey leg, skinless, bone in800 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper3 pinches
-
extra virgin olive oil (2 tbsp)20 g
-
water1300 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51 g
Kalorie
2174 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed lemon cake
2 godz. 20 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Hollandaise sauce
15 min
Crème caramel (flan)
3 godz.
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Tomato rice
30 min
Crème caramel (flan)
5 godz. 30 min
Apple cake
1 godz.
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min