Nidos de triffle de chololate de Pascua

Nidos de triffle de chololate de Pascua

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 porción

Składniki

  • 10 g cocoa en polvo, sin endulzar
  • 60 g merenguitos (ver consejo)
    60 g de soleta
  • 100 g de frutos rojos, mixtos, frescos (si utiliza fresas, córtelas en rodajas de 0,5 cm)
  • 30 g de azúcar
  • 360 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 150 g de mascarpone
  • 18 - 30 huevos de dulce y de diferentes colores
    18 - 30 de almendras, confitadas y de diferentes colores

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 398.6 mg
Białko 28.1 g
Kalorie 2643.9 kJ / 631.9 kcal
Tłuszcz 49.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 24.7 g
Węglowodany 19.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...