Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g cocoa en polvo, sin endulzar
-
60
g merenguitos (ver consejo)
lub 60 g de soleta - 100 g de frutos rojos, mixtos, frescos (si utiliza fresas, córtelas en rodajas de 0,5 cm)
- 30 g de azúcar
- 360 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 150 g de mascarpone
-
18 - 30
huevos, de dulce y de diferentes colores
lub 18 - 30 de almendras, confitadas y de diferentes colores
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2643.9 kJ / 631.9 kcal
- Białko
- 28.1 g
- Węglowodany
- 19.9 g
- Tłuszcz
- 49.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 398.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Volcán de chocolate
20min
Pastel de invierno decorativo
3h 25 min
Tarta de maracuyá
1h 15min
Garapiñados sorpresa
25min
Tiramisú de caramelo TM6
4hod. 50min
Roles de chocolate
2h 30min
Dulce de leche
1 Std. 10 Min
Piñas con jarabe de coco en cocción lenta TM6
3h 40min
Sirope de cocoa
20min
Pastel de zanahoria Victoria
50 Min
Rosquillas enchiladas
40 Min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1h 30min