Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g geroosterde ongezouten pinda's, in olie of droog
- 20 g pindakaas
- 10 g vissaus
- 1 tl bruine suiker
- 20 g rijstazijn
- 50 g sojasaus
- 1 - 2 tl sriracha saus
- 3 knoflookteentjes
- 20 g gember, vers wortel, gesneden (2 mm)
- 2 lente-uien, (ongeveer 60 g), in stukken gesneden
- 3 takjes Thaise basilicum, vers, alleen bladeren, gescheurd (opcjonalnie)
- 30 g olie plus extra voor het bakken
- 200 g kippengehakt
- 12 vellen rijstpapier, rond
- water, om te weken
- 2 wortelen, gesneden in juliene
- 150 g sla, in dunne plakjes gesneden
- vers korianderblad, voor het opdienen
- 1 - 2 limoenen, in partjes, voor het opdienen
- verse rode peper, gehakt, voor het opdienen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1284.8 kJ / 307.1 kcal
- Białko
- 14.6 g
- Węglowodany
- 29.3 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 924.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Brak ocen
Hugo spritz
Brak ocen
Gestoomde Chinese groenten
Brak ocen
Vegetarische pizza
Brak ocen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Sushi tacos
Brak ocen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min