Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Brak ocen
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Chocolate Covered Granola Cups
1 godz. 5 min
Fermented Onions (with Cutter)
72 godz. 30 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Potato Curry Soup
35 min
Steamed Banana Muffins
30 min
Spiced hot cider
20 min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Brak ocen