Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pink Sorbet
- 150 g sugar
- 500 g frozen strawberries, hulled
- 75 g ripe banana, cut into pieces
- 2 tsp lemon juice
Pineapple Carpaccio
- 1 pineapple, fresh, cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed
-
mint leave, fresh, to garnish
(opcjonalnie)
lub basil leaf, fresh, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Soy milk and Mantou buns
6h
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Charcoal waffle cones
Brak ocen
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2 Std. 5 Min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Brak ocen
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™) Metric
50min
Millet Cakes
1 godz. 5 min
Banh ran (sesame balls)
25 Std. 30 Min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 Std. 20 Min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1 Std. 20 Min
Pineapple buns
9 godz. 50 min
Mango, coconut and lychee icy poles
7 Std. 45 Min