Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Folded Herb Bread
Brak ocen
Sautéing Chicken Strips
Brak ocen
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Coconut Dhal
25 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Skin Glow Detox Juice
10 min
Blood Orange Margarita
15 min
Lemon Ginger Sour
15 min
Sauerkraut
12 godz. 15 min
Cultured Butter
12 godz. 15 min
Lemonade
5 min
Lemonade
5 min