Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
U.S. Digital Flipbook #2
2 Std.
U.S. Digital Flipbook #1
1 Std. 35 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 Min
Chocolate Eggs
2 Std. 15 Min
Apple Tart (TM6)
1 Std.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 Min
Creamy Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min
Candied Strawberries
35 Min
Gold Pineapple Te Fiti
10 Min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 Std. 55 Min