
Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
mint leave, fresh (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
181 kcal /
757 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Singapore Chilli Crab
1 godz. 10 min
Folded Herb Bread
Brak ocen
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
Brak ocen
Green Smoothie
10 min
Horchata
5 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Oysters with Lime Granita
15 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Idli
15 godz. 40 min
Sesame Balls
10 min
Smoothie
5 min