Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
TM6

Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)

5.0 ( 1 ocena )

Składniki

Pink Sorbet

  • 150 g sugar
  • 500 g frozen strawberries hulled
  • 75 g ripe banana cut into pieces
  • 2 tsp lemon juice

Pineapple Carpaccio

  • 1 pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed
  • mint leave, fresh to garnish (opcjonalnie)
    lub basil leaf, fresh to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
181 kcal / 757 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy