
Urządzenia i Akcesoria
西洋梨蛋糕佐糖漬檸檬 (TM6)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
8 片
Składniki
前置準備
-
西洋梨 ,去皮,對切,去核,撒上檸檬汁600 克
-
黃檸檬 ,直徑小於6公分,或對半縱切200 - 250 克
糖漬檸檬和糖漿
-
糖300 克
-
水1030 克
-
醋1 大匙
Pears cake
-
蛋3 顆
-
鹽2 小撮
-
糖50 克
-
萊姆皮1 茶匙
-
奶油,有鹽或無鹽60 克
-
麵粉120 克
-
泡打粉1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
355.1 kcal /
1485.7 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
8.1 g
Węglowodany
69.5 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Sód
115.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

切片刨絲神器
20 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Możesz także polubić...
1 godz. 55 min
50 min
1 godz.
28 godz. 35 min
6 godz. 10 min
45 min
40 min
1 godz. 10 min
1 godz. 5 min
Brak ocen
8 godz. 25 min
4 godz. 15 min