Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Pudding
1h 10min
Mixed Berries Pavlova Stack
Nessuna valutazione
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Sticky Toffee Pudding
Nessuna valutazione
Steamed Carrot Cake
Nessuna valutazione
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Caramel toffees
Nessuna valutazione
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Nessuna valutazione
Keto Cheesecake
Nessuna valutazione
Thick and Creamy Custard
Nessuna valutazione