Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet

Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions

Składniki

Pink Sorbet
  • sugar
    150 g
  • frozen strawberries hulled
    500 g
  • ripe banana cut into pieces
    75 g
  • lemon juice
    2 tsp
Pineapple Carpaccio
  • pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed
    1
  • mint leave, fresh (opcjonalnie) to garnish
    basil leaf, fresh, to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 181 kcal / 757 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0.4 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie