Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 Min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 Min
Custard
15 Min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Sufganiyot
2 Std. 30 Min
Sticky Toffee Pudding
Keine Bewertungen
Steamed Carrot Cake
Keine Bewertungen
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 Min
Aperol spritz sorbet
Keine Bewertungen
Caramel toffees
Keine Bewertungen
Strawberry Tiramisu
5 Std. 20 Min