
Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
mint leave, fresh (opcjonalnie) to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
181 kcal /
757 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
10 min
3 godz.
1 godz. 20 min
1 godz. 10 min
35 min
1 godz.
12 godz.
15 min
40 min
5 min
10 min
Brak ocen