
Urządzenia i Akcesoria
Muschelpasta mit Kürbis und Speck
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Fontinakäse (typischer italienischer Käse), in Stücken100 g
-
Kürbisfleisch geschält, in Stücken300 g
-
natives Olivenöl50 g
-
Wasser600 g
-
Salz½ TL
-
Muschelpasta (ca. 12 Minuten Kochzeit)300 g
-
Tiroler Schinkenspeck150 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
594 kcal /
2486 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Kürbis!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy