Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g pancar, besleyicinin geniş kısmına sığacak parçalar halinde kesilmiş
- 300 g havuç, uçları kesilmiş
- 100 - 150 g Roman marulu, sert kök kısmı kesilip atılmış, besleyiciye sığacak şekilde kesilmiş
- 1 parça limon kabuğu, sarı kısımları, soyucu ile şerit şeklinde soyulmuş (yakl. 4 cm x 1 cm)
- 40 g taze sıkılmış limon suyu
- 40 g portakal suyu
-
20
g bal
lub 20 g agave şurubu - 20 g elma sirkesi
- 50 g sızma zeytinyağı
- ½ tk pul biber
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- fesleğen yaprağı, ince dilimlenmiş, servis etmek için
- frenk soğanı, 3 cm'lik parçalar halinde kesilmiş, servis etmek için
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 846.7 kJ / 202.4 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 694.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Elmalı Kurabiye
1h 15 min
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1h 15 min
Pratik Tavuklu Adana Kebap
35 min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 dk
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Brak ocen
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Brak ocen
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Brak ocen
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 godz. 5 min
Gazpacho
10 dk
Tahinli Çörek
2 godz.
Ali Nazik
1h 10min