Covrigi fără gluten
TM6 TM5

Covrigi fără gluten

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 2 lingurițe ulei de măsline extravirgin, plus pentru uns
  • 1 ou mare (63-73 g)
  • 200 g apă, plus pentru fiert covrigii (aprox. 1815 g)
  • 115 g lapte integral, împărțit
  • 1 ½ linguriță drojdie uscată
  • 1 lingură sirop de agave
    lub 1 lingură sirop de arțar, pur
  • 225 g făină de ovăz
  • 200 g făină de orez, plus pentru presărat
  • 85 g făină de tapioca
  • 1 linguriță sare
  • 1 lingură tărâțe de psyllium
  • 1 linguri bicarbonat de sodiu
  • 1 lingură semințe de mac
  • 1 lingură semințe de susan

Wartości odżywcze
na 1 bucată
Kalorie
1665.3 kJ / 398 kcal
Białko
10.5 g
Węglowodany
70 g
Tłuszcz
8.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
6.2 g
Sód
1050.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy