Urządzenia i Akcesoria
Marhabélszín parmezános tormaszósszal
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
10 adag
Składniki
-
marha szűzpecsenye (1,8-2,2 kg)1800 - 2250 g
-
só ízesítéshez
-
feketebors, őrölt ízesítéshez
-
étolaj2 ek
-
dijoni mustár6 ek
-
parmezán110 g
-
fehér bor100 g
-
kakukkfű, friss5 ág
-
tejszín285 g
-
vaj, sózatlan55 g
-
torma, reszelt, tejszínes55 g
-
rozmaring, friss díszítéshez
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adag
Sód
668 mg
Białko
54 g
Kalorie
2377 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ünnepi fogások
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kacsamell narancsos-gyömbéres mártásban, burgonyapürével és zöldbabbal
1 godz. 10 min
Marhapörkölt zsemlegombóccal
1 godz. 30 min
Sertés szűzpecsenye savanyúkáposztával és burgonyapürével
1 godz. 10 min
Mustáros csirkepörkölt
40 min
Töltött csirke zöldfűszeres-gombás rizzsel
2 godz. 15 min
Gnocchi sertéshússal, paradicsommal és cukkínivel
35 min
Csirkemell tekercsek firenzei módra
50 min
Kuszkusz csirkével, bárányhússal és pikáns kolbásszal
Brak ocen
Marinált csirke paprikás káposztán
45 min
Flank steak tormakrémes szósszal
Brak ocen
Ötfűszeres csirke spárgával és borsósalátával
Brak ocen
Kolbászos cowboy gulyás
Brak ocen