Urządzenia i Akcesoria
Marharagu makarónival
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 adag
Składniki
-
fokhagyma gerezd1
-
rozmaring, friss csak levelek (kb. 1 evőkanál)4 ág
-
sárgarépa darabokra vágva150 g
-
póréhagyma darabokra vágva150 g
-
hagyma negyedelve80 g
-
olívaolaj40 g
-
búzaliszt1 ek
-
tészta, száraz pl. Rigatoni vagy makaróni400 g
-
darált marhahús500 g
-
paradicsom püré20 g
-
vörösbor120 g
-
tengeri só1 ½ tk
-
feketebors, őrölt½ tk
-
zsírszegény tejszín (kb. 18% zsírtartalmú)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adag
Białko
39.8 g
Kalorie
3177 kJ /
759 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
84.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrán aromák
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kacsamell narancsos-gyömbéres mártásban, burgonyapürével és zöldbabbal
1 godz. 10 min
Marhapörkölt zsemlegombóccal
1 godz. 30 min
Sertés szűzpecsenye savanyúkáposztával és burgonyapürével
1 godz. 10 min
Mustáros csirkepörkölt
40 min
Töltött csirke zöldfűszeres-gombás rizzsel
2 godz. 15 min
Gnocchi sertéshússal, paradicsommal és cukkínivel
35 min
Csirkemell tekercsek firenzei módra
50 min
Kuszkusz csirkével, bárányhússal és pikáns kolbásszal
Brak ocen
Marinált csirke paprikás káposztán
45 min
Flank steak tormakrémes szósszal
Brak ocen
Ötfűszeres csirke spárgával és borsósalátával
Brak ocen
Kolbászos cowboy gulyás
Brak ocen