Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 水 ,焯水用
- 400 克 猪里脊肉 ,切块
- 15 克 芡实
- 15 克 莲子
- 50 克 山药 ,去皮切块
- 15 克 茯苓
- 1000 克 水
- 1 小撮 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 841.3 kJ / 201.3 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 8.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 546.4 mg