
Urządzenia i Akcesoria
檸檬藍莓司康
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 塊
Składniki
-
中筋麵粉255 克
-
泡打粉1 大匙
-
糖2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
椰子油55 克
-
藍莓170 克
-
黃檸檬皮屑 ,(約7克)1 大匙
-
椰奶 ,先搖晃至混合均勻225 克
-
二砂糖 (opcjonalnie) ,少許
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
246.9 kcal /
1033.2 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
30.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Sód
286.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

無奶甜品
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan