
Urządzenia i Akcesoria
橄欖油巧克力蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 人份
Składniki
-
黑糖115 克
-
可可粉42 克
-
鹽¼ 茶匙
-
小蘇打粉¾ 茶匙
-
橄欖油127 克
-
黑咖啡 ,(美式咖啡、無糖)115 克
-
蛋2 顆
-
香草精 ,(約7克)1 ½ 茶匙
-
全麥麵粉70 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
229 kcal /
958.2 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
17.7 g
Węglowodany
17.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
216 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

無奶甜品
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan