Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜头
- 30 克 油
- 20 克 干的虾米
- 60 克 猪肉丝
- 30 克 酱油
- 1 茶匙 盐
- 300 克 米粉, 洗净,剪成2段
- 400 克 南瓜, 去皮,切粗丝
- 40 克 罐装油浸金枪鱼, 沥干
- 600 克 水
- 30 克 芹菜, 切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2083 kJ / 497 kcal
- Białko
- 14.93 g
- Węglowodany
- 86.05 g
- Tłuszcz
- 11.55 g