Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g coco ralado
- 150 g chocolate branco partido em pedaços
- 300 g leite condensado
- Óleo q.b. p/ untar mãos
- 30 - 35 avelãs torradas
- Wartości odżywcze
- na 30 unidades
- Kalorie
- 12749.7 kJ / 3047.2 kcal
- Białko
- 49.7 g
- Węglowodany
- 295.1 g
- Tłuszcz
- 198.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 133.4 g
- Błonnik
- 29.2 g
- Sód
- 571.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo de amendoim
35 Min
Cheesecake de laranja
9h
Pão com chocolate
2 Std.
Licor de morango
2 godz. 15 min
Salada de penne com pesto rosso e fiambre de aves caseiro
1 Std.
Quadrados de frutos secos
1h 20min
Borrego recheado com frutos secos
Brak ocen
Manteiga de coco
5 Min
Bombons de licor
1 Std. 30 Min
Bolo de camomila
40min
Bombons de creme de chocolate e avelã
2 Std.
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min