Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
TM6 TM5

Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 500 g Brombeeren
  • 250 g Gelierzucker 2:1
  • 20 g Zitronensaft
  • ½ Vanilleschote, nur Mark
  • 100 g Schaumwein, Typ Crémant

Wartości odżywcze
na 1 Schraubglas
Kalorie
2646 kJ / 632 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
136 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
16.7 g
Sód
9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy