Pelmeni mit Meerrettich-Dip

Pelmeni mit Meerrettich-Dip

4.9 19 rating
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 Portionen

Składniki

  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    670 g
  • Wasser und mehr zum Kochen
    270 g
  • Ei
    1
  • Öl
    25 g
  • Salz
    3 TL
  • Schmand
    200 g
    200 g Crème fraîche
  • Saure Sahne
    65 g
  • Meerrettich aus dem Glas
    40 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    ¾ Bund
  • Pfeffer
    1 ¼ TL
  • Zwiebeln halbiert
    2 - 3
  • Knoblauchzehe (opcjonalnie)
    1
  • Hackfleisch, gemischt
    670 g
  • Senf
    2 - 3 TL
  • Butter in Stücken
    40 g

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 28 g
Kalorie 2640 kJ / 630 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...