洋葱咸派(TM5)

洋葱咸派(TM5)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

面团
  • 面粉
    250 克
  • 橄榄油
    30 克
  • 120 克
  • ¼ 平茶匙
  • 面粉 撒粉用
  • 酸奶油(脂肪含量18%)
    150 克
  • ½ 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
馅料及烤制
  • 白洋葱 一切二或切块
    200 克
  • 紫洋葱 一切二或切块
    200 克
  • 新鲜细香葱 切末
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 6.5 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 407.8 kJ / 98.5 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 13.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie