
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 茶匙 棕色芥末籽
- 2 瓣 蒜头 ,切碎
- 2 茶匙 黑胡椒粒
- ½ - 1 茶匙 红辣椒片 (opcjonalnie)
- 2 枝 新鲜综合香草 (莳萝、百里香、迷迭香) (opcjonalnie)
- 3 - 4 根 小黄瓜 (每根约125克),切去2头
- 230 克 水
- 230 克 苹果醋
- 3 茶匙 盐
- 1 ½ 汤匙 糖 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 135.3 kcal / 565.8 kJ
- Białko
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Węglowodany
- 24 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Sód
- 3510.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
骨头汤(10~12个月辅食)
2 godz. 10 min
鸡汤(7~9个月辅食)
1 godz. 10 min
蔬菜汤(7~9个月辅食)
25 min
白萝卜生梨汤(6个月辅食)
25 min
感冒鸡汤(7~9个月)
1 godz. 10 min
藕汁(6个月辅食)
25 min
丝瓜清汤(6个月辅食)
25 min
玉米清汤(6个月辅食)
30 min
洋葱清汤(6个月辅食)
25 min
红豆沙
9 godz. 25 min
猪油
1 godz. 20 min
韭菜花酱
168 godz. 15 min