Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 牛腩 ,切4×4厘米块
- 2200 克 水
- 3 片 姜
- 10 克 干的虾米
- 1 - 2 片 白芷
- 50 克 京葱 ,切4厘米段
- 5 - 6 颗 白胡椒粒
- 10 克 盐
- 50 克 料酒
- 100 克 玉米 ,切块
- 5 克 枸杞
- 2 颗 红枣
- 100 克 白萝卜 ,切3×3厘米块
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 9087 kJ / 2174 kcal
- Białko
- 112.4 g
- Węglowodany
- 28.8 g
- Tłuszcz
- 177.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 2531 mg