Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 猪骨 ,选用筒骨,切块
- 3 片 姜
- 1400 克 水
- 50 克 料酒
- 1 片 山奈
- 1 片 甘草
- 1 颗 整颗豆蔻
- 7 - 8 克 盐 (约1.5茶匙)
- 4 - 5 颗 红枣
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 2629 kJ / 629 kcal
- Białko
- 52.1 g
- Węglowodany
- 17.1 g
- Tłuszcz
- 36.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 2953.6 mg