Pâine cu usturoi, spanac și anghinare
TM6

Pâine cu usturoi, spanac și anghinare

(Brak ocen)

Składniki

  • 100 g ulei de măsline extravirgin
  • 140 g căței de usturoi
  • 85 g spanac tânăr, proaspăt
  • 115 g parmezan, tăiat în bucăți
  • 115 g cremă de brânză, cuburi
  • 30 g smântână fermentată, de orice tip
    lub 30 g iaurt simplu
  • 170 g inimă de anghinare, marinată, scurse
  • ¼ linguriță ardei iute, roșu, fulgi, după gust (opcjonalnie)
  • ¼ - ½ linguriță sare, după gust
  • ⅛ linguriță piper negru măcinat
  • 2 baghete, franțuzești (aprox. 455 g fiecare)

Wartości odżywcze
na 1 bucată
Kalorie
662.8 kJ / 158.4 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
15.7 g
Tłuszcz
8.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Błonnik
1 g
Sód
284.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy