Urządzenia i Akcesoria
Bløde amerikanske boller
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 portioner
Składniki
-
sødmælk225 g
-
smør i tern (ca. 1 cm)60 g
-
sukker70 g
-
tørgær1 tsk
-
hvedemel425 g
-
æg, store2
-
havsalt½ tsk
-
hvedemel til drys
-
smør for at smøre
-
æg, stort (opcjonalnie)1
-
vand, efter smagmælk (opcjonalnie) efter smag
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
437 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Klassisk USA
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Portugisisk brød (Pão de água)
3 godz. 30 min
Brød med mælk
2 godz. 20 min
Femkornsbrød
1 godz. 50 min
Pitabrød
2 godz.
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1 godz. 45 min
Blomsterbrød
1 godz. 5 min
Æblehorn
Brak ocen
Hytteostbrød
Brak ocen
Kanelvafler
Brak ocen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Glutenfrit kartoffelbrød
Brak ocen