Urządzenia i Akcesoria
Bakpao Wjien Hitam
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 potongan
Składniki
isian wijen
-
biji wijen hitam150 g
-
gula batu30 g
-
mentega tawar potong-potong (sekitar 2 cm)40 g
Adonan Baozi
-
air50 g
-
ragi kering½ sdt
-
gula20 g
-
tepung terigu serbaguna tambahkan untuk taburan220 g
-
garam¼ sdt
-
susu70 g
-
minyak sayur1 sdt
Mengukus
-
air600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 potongan
Białko
7.9 g
Kalorie
1550.8 kJ /
371 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
39.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuih Qasidah khas Terengganu
Brak ocen
Tape Uli Ketan Hitam
82 godz.
Devilled Eggs
Brak ocen
Kue Kering Jeruk
50 min
Kue Beras Kacang Merah
Brak ocen
Ghost Crispy Pancakes
Brak ocen
Salted Egg Yolk Flaky Mooncake
2 godz.
Kue Bulan Selai Nanas
Brak ocen
Kue Bulan Kacang dan Biji Wijen
1 godz. 30 min
Kue Bulan Dengan Custard Kesemek (Bebas Gluten)
Brak ocen
Bakpao Sayur
2 godz. 40 min
Bakpao Talas
Brak ocen