Bakpao Wjien Hitam

Bakpao Wjien Hitam

3.7 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 potongan

Składniki

isian wijen
  • biji wijen hitam
    150 g
  • gula batu
    30 g
  • mentega tawar potong-potong (sekitar 2 cm)
    40 g
Adonan Baozi
  • air
    50 g
  • ragi kering
    ½ sdt
  • gula
    20 g
  • tepung terigu serbaguna tambahkan untuk taburan
    220 g
  • garam
    ¼ sdt
  • susu
    70 g
  • minyak sayur
    1 sdt
Mengukus
  • air
    600 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 potongan

Białko 7.9 g
Kalorie 1550.8 kJ / 371 kcal
Tłuszcz 20.5 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 39.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie