
Urządzenia i Akcesoria
Tape Uli Ketan Hitam
Przygotowanie 8 godz.
Czas całkowity 82 godz.
4 porsi
Składniki
Tape Ketan Hitam
-
ragi tape (berkisar 1 keping)1 ½ sdt
-
air1700 g
-
beras ketan hitam rendam minimal 12 jam atau semalaman200 g
-
beras ketan putih, rendam minimal 12 jam atau semalaman20 g
-
gula2 - 3 sdm
-
jus lemon2 sdt
Uli
-
air1000 g
-
beras ketan putih, rendam semalaman180 g
-
kelapa parut segar25 g
-
garam1 sdt
Wartości odżywcze na 1 porsi
Kalorie
410 kcal /
1715 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
84 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
613 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bibit dan Ragi
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
1 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
50 min
Brak ocen
Brak ocen
2 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz. 40 min
Brak ocen