Urządzenia i Akcesoria
Kue Kering Jeruk
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
30 potongan
Składniki
-
mentega tawar suhu ruang220 g
-
gula kastor120 g
-
jeruk mandarin parutan kulitnya saja3
-
pasta jeruk2 sdt
-
telur1
-
tepung almond100 g
-
tepung terigu200 g
-
maizena100 g
-
kacang almond dengan kulit cincang, panggang60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 potongan
Sód
7 mg
Białko
3 g
Kalorie
518 kJ /
124 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pesta Malam Imlek
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kuih Qasidah khas Terengganu
Brak ocen
Tape Uli Ketan Hitam
82 godz.
Devilled Eggs
Brak ocen
Kue Beras Kacang Merah
Brak ocen
Ghost Crispy Pancakes
Brak ocen
Salted Egg Yolk Flaky Mooncake
2 godz.
Kue Bulan Selai Nanas
Brak ocen
Kue Bulan Kacang dan Biji Wijen
1 godz. 30 min
Kue Bulan Dengan Custard Kesemek (Bebas Gluten)
Brak ocen
Bakpao Wjien Hitam
2 godz. 20 min
Bakpao Sayur
2 godz. 40 min
Bakpao Talas
Brak ocen