Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g ongezouten, gepelde pistachenoten
- 80 g boter, in stukken
- 250 g filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)
- 300 g verse geitenkaas (zie tip)
- 40 - 60 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 12 aardbeien, in stukken
- honing, om te besprenkelen
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 866.4 kJ / 207.1 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 216.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15 min
Amandelpasta
1h 10min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Brak ocen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Brak ocen
Matzeballen
Brak ocen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Brak ocen
Bananenbrood
Brak ocen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Proteïnepudding
6h 35min
Dim sum 'Sieuw mai'
Brak ocen
Citroensorbet met schuimwijn
10 min