Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g ongezouten, gepelde pistachenoten
- 80 g boter, in stukken
- 250 g filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)
- 300 g verse geitenkaas (zie tip)
- 40 - 60 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 12 aardbeien, in stukken
- honing, om te besprenkelen
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 866.4 kJ / 207.1 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 216.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panna cotta
6h 15min
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 Std.
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Vruchtensaus (coulis)
10 min
Mousse van ham
10 min
Zuurkool
Keine Bewertungen