Urządzenia i Akcesoria
红菜头去皮(TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 人份
Składniki
-
水600 克
-
红菜头 根据需要一切二或切块(5厘米大小)800 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
648 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1439.3 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
22.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
76.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品基础烹饪
25 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
骨头汤(10~12个月辅食)
2h 10min
鸡汤(7~9个月辅食)
1h 10min
蔬菜汤(7~9个月辅食)
25min
白萝卜生梨汤(6个月辅食)
25min
感冒鸡汤(7~9个月)
1h 10min
藕汁(6个月辅食)
25min
丝瓜清汤(6个月辅食)
25min
玉米清汤(6个月辅食)
30min
洋葱清汤(6个月辅食)
25min
红豆沙
9h
猪油
1h 20min
韭菜花酱
168h 15min