Urządzenia i Akcesoria
Terter med jordbær og geitost
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 stykker
Składniki
-
pistasjnøtter, uten skall, usaltet20 g
-
smør delt i biter80 g
-
filodeig (ca. 11 ark, 30 cm x 40 cm)250 g
-
geitost, myk (se tips)300 g
-
sukker40 - 60 g
-
vaniljestang kun frø1
-
jordbær delt i skiver12
-
honning til drypping
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
216.3 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
866.4 kJ /
207.1 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Mandel og kokoskjeks
Brak ocen
Bærsorbet med rødbeter
Brak ocen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Brak ocen
Fersken i hvitvinsirup
Brak ocen
Kaffeknas med kokosnøtt
Brak ocen
Fruktgelé
Brak ocen
Mandel- og daddelbarer
2 godz. 15 min
Polske crêpes
Brak ocen
Sjokolade Frangelico® is
Brak ocen