Terter med jordbær og geitost

Terter med jordbær og geitost

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 stykker

Składniki

  • pistasjnøtter, uten skall, usaltet
    20 g
  • smør delt i biter
    80 g
  • filodeig (ca. 11 ark, 30 cm x 40 cm)
    250 g
  • geitost, myk (se tips)
    300 g
  • sukker
    40 - 60 g
  • vaniljestang kun frø
    1
  • jordbær delt i skiver
    12
  • honning til drypping

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 216.3 mg
Białko 6.6 g
Kalorie 866.4 kJ / 207.1 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 16.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie