Fersken i hvitvinsirup

Fersken i hvitvinsirup

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
4 porsjoner

Składniki

  • fersken kommer an på størrelse
    6 - 8
  • lønnesirup, ren
    100 g
  • hvitvin
    600 g
  • vann
    300 g
  • kanelstenger
    2
  • vaniljestang del i to på langs og skrapt frø
    1
  • sitronsaft (ca. 2 sitroner)
    80 g
  • sitron skall (7 x 1 cm), ingen hvit marg
    6 stykker
  • stjerneanis
    3
  • mynte, fersk kun blader, til pynt
    1 - 2 kvister
  • gresk yoghurt to serve (valgfritt)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 62.8 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 968.3 kJ / 230.5 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 11.9 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 42.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie