Mandel- og daddelbarer

Mandel- og daddelbarer

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
24 porsjoner

Składniki

  • kokosolje pluss ekstra til smøring
    80 g
  • mandler, med skall
    130 g
  • cashewnøtter, rå
    70 g
  • dadler, uten stein
    250 g
  • kokosnøtt, tørr, usøtet
    60 g
  • kakaopulver pluss ekstra til dryssing
    20 g
  • havsalt
    ¼ ts
  • lønnesirup, ren
    20 g
  • mandler, hakkede til pynt (valgfritt)
    1 ss
  • gojibær, tørkede til pynt (valgfritt)
    1 ss

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 32 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 595.4 kJ / 141.8 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Węglowodany 9.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie