Urządzenia i Akcesoria
Sommertrifle med ricotta og bær
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porsjoner
Składniki
-
sukker90 - 120 g
-
sitronskall hvit hinne fjerne, delt i biter, pluss ekstra, revet, til pynt10 g
-
ricotta ost, fersk250 g
-
yoghurt, alle typer naturell100 g
-
melk400 g
-
hirsekorn80 g
-
1 ts vaniljesukkervaniljeekstrakt, naturlig1 ts
-
bær, blandet, ferske300 g
-
mynteblader, ferske (opcjonalnie) til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
78 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Mandel og kokoskjeks
Brak ocen
Bærsorbet med rødbeter
Brak ocen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Brak ocen
Fersken i hvitvinsirup
Brak ocen
Kaffeknas med kokosnøtt
Brak ocen
Fruktgelé
Brak ocen
Mandel- og daddelbarer
2 godz. 15 min
Polske crêpes
Brak ocen
Sjokolade Frangelico® is
Brak ocen