Pølse med karryketchup (currywurst)

Pølse med karryketchup (currywurst)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 portioner

Składniki

  • vegetabilsk olie
    10 g
  • pølse forkogt (se tip), skåret i skiver (1 cm)
    300 g
    300 g Krakow-pølse, skåret i skiver (1 cm)
  • vand
    50 g
  • ketchup
    150 g
  • karry plus ekstra til drys
    1 tsk
  • stærk paprika
    ¼ tsk
  • honning
    10 g
    10 g sukker

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 577 kcal / 2416 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie