Svinemørbrad med surkål og kartoffelpuré

Svinemørbrad med surkål og kartoffelpuré

3.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portion

Składniki

  • løg skåret i halve
    350 g
  • bacon i tern
    100 g
  • svinemørbrad
    500 - 600 g
  • salt
    2 tsk
  • peber, friskkværnet
    ¼ tsk
  • sød paprika
    1 - 1 ½ tsk
  • bacon (60-80 g)
    6 - 8 skive
  • surkål, konserves
    500 g
  • laurbærblad, tørret (opcjonalnie)
    1
  • enebær (opcjonalnie)
    3
  • vand
    500 g
  • kartoffel skåret i tern (3 cm)
    750 g
  • stegeolie
    3 spsk
  • mælk
    140 g
  • smør
    40 g
  • muskatnød, stødt
    2 - 3 knivspids

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 590 kcal / 2467 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie