
Urządzenia i Akcesoria
Svinemørbrad med surkål og kartoffelpuré
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portion
Składniki
-
løg skåret i halve350 g
-
bacon i tern100 g
-
svinemørbrad500 - 600 g
-
salt2 tsk
-
peber, friskkværnet¼ tsk
-
sød paprika1 - 1 ½ tsk
-
bacon (60-80 g)6 - 8 skive
-
surkål, konserves500 g
-
laurbærblad, tørret (opcjonalnie)1
-
enebær (opcjonalnie)3
-
vand500 g
-
kartoffel skåret i tern (3 cm)750 g
-
stegeolie3 spsk
-
mælk140 g
-
smør40 g
-
muskatnød, stødt2 - 3 knivspids
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
590 kcal /
2467 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Min Kogebog
146 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen
Brak ocen