Urządzenia i Akcesoria
Kartoffelsalat med vagtelæg
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portioner
Składniki
-
æggeblommer fra mellemstore æg3
-
dijonsennep med top1 ½ tsk
-
havsalt plus ekstra til at smage til med1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
citronsaft20 g
-
olivenolie50 g
-
solsikkeolie250 g
-
ansjosfileter i olie drænet5
-
kapers drænet og skyllet2 spsk
-
rødløg halveret40 g
-
estragon, frisk kan undlades3 kviste
-
purløg, frisk halveret5 g
-
persille, frisk5 g
-
vagtelæg12
-
kartofler (f.eks. Charlotte), skåret i mindre stykker(1 cm)750 g
-
vand500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
2601 kJ /
628 kcal
Tłuszcz
56 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Super salater
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Panna cotta med kirsebær
Brak ocen
Hurtige ostesouffléer
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen