Bacon med kyllingestrimler

Bacon med kyllingestrimler

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
225 g

Składniki

  • olivenolie
    20 g
  • bacon i tern
    50 g
  • kyllingelår, uden skind og ben eller kyllingebrystfileter uden skind, skåret i strimler (1,5 cm x 3-4 cm) duppet tørre med køkkenrulle
    250 g
  • salt
    1 - 2 knivspidser
  • sort peber, stødt
    2 - 3 knivspidser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 225 g

Sód 1151.4 mg
Białko 53.1 g
Kalorie 2187.4 kJ / 520.8 kcal
Tłuszcz 34.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie