
Urządzenia i Akcesoria
Grøntsagsbouillon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
-
løg delt i to90 g
-
porre kun hvide dele, delt i fire110 g
-
gulerod delt i 4260 g
-
sød kartoffel skrællet og skåret i stykker (3 cm)130 g
-
selleristilke det i fire120 g
-
shiitake svampe, tørrede delt i skiver3
-
bredbladet persille, frisk4 kviste
-
laurbærblad, tørret1
-
timian, frisk2 kviste
-
vand1300 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
71 kcal /
297 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
696 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegetarisk køkken
43 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
10 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen