Sauterede kyllingetern

Sauterede kyllingetern

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g

Składniki

  • olivenolie
    20 g
  • fed hvidløg eller 20 g løg
    1
  • kyllingelår, uden skind og ben eller kyllingebrystfileter uden skind, skåret i tern (3 cm) og duppet tørre med køkkenrulle
    250 g
  • salt
    2 - 3 knivspidser
  • sort peber, stødt
    2 - 3 knivspidser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 200 g

Sód 599.8 mg
Białko 46 g
Kalorie 2001.6 kJ / 476.6 kcal
Tłuszcz 32.6 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie