Urządzenia i Akcesoria
Sauterede kalkuntern
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
225 g
Składniki
-
olivenolie20 g
-
fed hvidløg eller 20 g løg1
-
kalkunbryst uden skind eller kalkunkød (udbenet), skåret i tern (3 cm) duppet tørre med køkkenrulle250 g
-
salt2 - 3 knivspidser
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspidser
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 225 g
Sód
1044.8 mg
Białko
54.2 g
Kalorie
1986.6 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
28.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chai sirup
15 Min
Nøddesmør
Keine Bewertungen
Peanutbutter
Keine Bewertungen
Crunchy peanutbutter
Keine Bewertungen
Blomkålsris
10 Min
Mandelmælk
Keine Bewertungen
Tahin
Keine Bewertungen
Æggefri mayonnaise
Keine Bewertungen
Wakame gomasio
Keine Bewertungen
Basilikumolie
Keine Bewertungen
Grøntsagsbouillon
Keine Bewertungen
Cashewcreme
Keine Bewertungen