Sauterede kalkuntern

Sauterede kalkuntern

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
225 g

Składniki

  • olivenolie
    20 g
  • fed hvidløg eller 20 g løg
    1
  • kalkunbryst uden skind eller kalkunkød (udbenet), skåret i tern (3 cm) duppet tørre med køkkenrulle
    250 g
  • salt
    2 - 3 knivspidser
  • sort peber, stødt
    2 - 3 knivspidser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 225 g

Sód 1044.8 mg
Białko 54.2 g
Kalorie 1986.6 kJ / 473 kcal
Tłuszcz 28.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie