Urządzenia i Akcesoria
Brunede svinekødstrimler
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
180 g
Składniki
-
olivenolie20 g
-
fed hvidløg eller 20 g løg1
-
magert svinekød eller svinekam, skåret i strimler (1 cm x 3-4 cm) duppet tørre med køkkenrulle250 g
-
salt2 - 3 knivspidser
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspidser
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
549.8 mg
Białko
58 g
Kalorie
1844.1 kJ /
439.1 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chai sirup
15 min
Nøddesmør
Brak ocen
Peanutbutter
Brak ocen
Crunchy peanutbutter
Brak ocen
Blomkålsris
10 min
Mandelmælk
Brak ocen
Tahin
Brak ocen
Æggefri mayonnaise
Brak ocen
Wakame gomasio
Brak ocen
Basilikumolie
Brak ocen
Grøntsagsbouillon
Brak ocen
Cashewcreme
Brak ocen