Urządzenia i Akcesoria
Brunede oksekødstrimler
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
olivenolie20 g
-
fed hvidløg eller 20 g løg1
-
mørbradbøf eller oksekød til lynstegning, skåret i strimler (1 cm x 3-4 cm) duppet tørre med køkkenrulle250 g
-
salt1 - 2 knivspidser
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspidser
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
569.7 mg
Białko
51.2 g
Kalorie
1886.6 kJ /
449.2 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chai sirup
15 Min
Nøddesmør
Keine Bewertungen
Peanutbutter
Keine Bewertungen
Crunchy peanutbutter
Keine Bewertungen
Blomkålsris
10 Min
Mandelmælk
Keine Bewertungen
Tahin
Keine Bewertungen
Æggefri mayonnaise
Keine Bewertungen
Wakame gomasio
Keine Bewertungen
Basilikumolie
Keine Bewertungen
Grøntsagsbouillon
Keine Bewertungen
Cashewcreme
Keine Bewertungen