Brunede oksekødstrimler

Brunede oksekødstrimler

4.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g

Składniki

  • olivenolie
    20 g
  • fed hvidløg eller 20 g løg
    1
  • mørbradbøf eller oksekød til lynstegning, skåret i strimler (1 cm x 3-4 cm) duppet tørre med køkkenrulle
    250 g
  • salt
    1 - 2 knivspidser
  • sort peber, stødt
    1 - 2 knivspidser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 200 g

Sód 569.7 mg
Białko 51.2 g
Kalorie 1886.6 kJ / 449.2 kcal
Tłuszcz 27.1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie