Wersje kompatybilne
Risotto cu ciuperci și parmezan
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g apă
-
2
cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițat
lub 2 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume, făcut în casă - 80 g parmezan, tăiat în bucăți (2 cm)
- 60 g șalote, tăiate în jumătăți
- 40 g ulei de măsline extravirgin
- 500 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate sferturi
- 80 g unt nesărat, tăiat în bucăți
- 640 g orez pentru risotto (e.g. Carnaroli, Arborio, timp de gătire 14-15 minute)
- 120 g vin alb, sec
- 1 ½ - 2 linguriță sare de mare, după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1996.3 kJ / 477.1 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 66.5 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 580.2 mg
Alternatywne przepisy
Cotlet de porc sous-vide
2h
Guacamole
5 Min
Salată de icre
15min
Tartar de ton cu cremă de avocado
20 min
Pâine mediteraneană
5h 20 min
Sos Alfredo cu anghinare
45 min
Punch de vin alb fiert cu merișoare
Brak ocen
Sos Mojo pentru fructe de mare
10min
Soufflé de ciocolată cu portocală
Brak ocen
Gnocchi cu ricotta
2h
Risotto
40 min
Chifteluțe în sos de roșii cu piure de cartofi
45 min