Urządzenia i Akcesoria
Brunede oksekødstern (well done)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
230 g
Składniki
-
olivenolie20 g
-
fed hvidløg eller 20 g løg1
-
mørbradbøf eller tykstegsbøf, skåret i tern (3 cm) duppet tørre med køkkenrulle250 g
-
salt2 - 3 knivspidser
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspidser
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 230 g
Sód
569.7 mg
Białko
51.2 g
Kalorie
1886.6 kJ /
449.2 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chai sirup
15 min
Nøddesmør
Brak ocen
Peanutbutter
Brak ocen
Crunchy peanutbutter
Brak ocen
Blomkålsris
10 min
Mandelmælk
Brak ocen
Tahin
Brak ocen
Æggefri mayonnaise
Brak ocen
Wakame gomasio
Brak ocen
Basilikumolie
Brak ocen
Grøntsagsbouillon
Brak ocen
Cashewcreme
Brak ocen