![Trifle de verano de ricotta y bayas Trifle de verano de ricotta y bayas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/485512cc22b19f79ca18d68da1fff785/Derivates/0211335f4c7a1e68c68ce82d57b7ea306b5a3992.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 - 120 g azúcar
- 10 g de cáscara de limón amarillo
- 250 g de queso ricotta
- 100 g de yogur natural
- 400 g de leche entera
- 80 g de mijo en grano
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 300 g de frutos rojos, mixtos, frescos
- ralladura de limón amarillo, para decorar
- hojas de menta frescas, para decorar (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1147.9 kJ / 274.4 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 78 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agua de pepino con limón y chía
25 menit
Ensalada de atún y aguacate con cebollas fermentadas (con cortador)
Brak ocen
Chorizo de champiñones
20min
Camarones cremosos a la diabla
40min
Aguacates rellenos de atún
20min
Avena mañanera con yogurt y frutos rojos
10 min
Buñuelos griegos de calabaza (Kolokithokeftedes) (Cortador)
45min
Huevos en cocotte con chícharos y jamón
30min
Infusión de jengibre y limón
1j
Agua de limón y sandía
10 min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min
Agua de tamarindo y vainilla
1j