Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 25 克 牛奶
- 40 克 低筋面粉
- 5 克 柠檬汁
- 20 克 细砂糖
- 油 ,煎饼用
- 水 ,煎饼用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 892.5 kJ / 213.5 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 74.3 mg