炒火鸡肉块
TM6

炒火鸡肉块

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 20 克 橄榄油
  • 1 瓣 蒜头
  • 250 克 去皮火鸡鸡胸肉 或250克去骨火鸡鸡腿肉,切块(每块3厘米),用厨房用纸将表面擦干
  • 2 - 3 小撮 盐 (opcjonalnie)
  • 2 - 3 小撮 黑胡椒粉 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 一份食谱
Kalorie
1986.6 kJ / 473 kcal
Białko
54.2 g
Węglowodany
0.5 g
Tłuszcz
28.3 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Błonnik
0.7 g
Sód
1044.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy